Interiör rekond - läder, textil, vinyl och mattor
Interiör rekond
När du låter oss ta hand om bilens interiör så använder vi enbart produkter som löser problemen och som samtidigt är skonsamma mot interiörens klädsel.
Vi har olika erbjudanden som kan passa just din bil
 
Textilbehandling med impregnering
Många gånger får tyvärr textilierna i bilens ­interiör agera haklapp, såväl för små som stora passagerare. Kladdiga karameller, läsk, ketchup är bara några exempel på vanliga hot som lätt tränger in i obehandlad textil. SONAX ­Textilbehandling ger dig en vattenfråstötande yta som klarar det mesta.
SONAX specialmedel ­avlägsnas ­eventuella svåra fläckar från ytan, allt för att skapa en bra grund för behandlingen. Ytan torkas och ­inspekteras sedan noggrannt och bearbetas till sist med ­­textilförseglingen för att återigen låtas torka.
Rengör på djupet
Förhindrar missfärgning
Underlättar rengöring
Skyddar klädsel, agolvmattor och dörrsidor
 
Läderbehandling med impregnering
Lädersäten och läderklädsel är ­områden som ­kräver särskild uppmärksamhet och ­omtanke redan vid köptillfället eftersom de då är helt ­obehandlade. Då läder är ett naturligt och poröst material har det ett speciellt sätt att reagera på vid behandling och utan en sådan uppstår lätt sprickor i materialet. ­Givetvis har SONAX lösningen.
I behandlingens början ­åtgärdas eventuella fläckar och missfärgningar innan lädret rengörs på djupet. Därefter masseras läderbehandlingen in till mättnad i lädret och ­efterpoleras ­avslutningsvis för optimal smidighet och skydd.
Klädselns ursprungliga känsla och utseende återskapas
Lädret rengörs på djupet och återfår sin lyster
Behandlingens impregnering bildar ett skydd som stöter ifrån sig smuts och spill.
Materialet skyddas mot uttorkning
 
Cabriolet rengöring och impregnering
Visserligen är cabriolet inte interiört, men vi vill gärna påminna om att vi kan ta hand om din cabriolet så att den får sig en rejäl uppfräschning och åter blir en prydnad för bilen. Tänk på att en cabriolet, som inte har blivit impregnerad, lätt kan missfärgas.