SONAX - professionell bilvård globalt och lokalt


KUNSKAP GER SÄKERHET OCH NÖJDA KUNDER
Alla SONAX center har genomgått grundläggande utbildning med personlig SONAX certifiering. SONAX-certifieringen säkerställer att våra center håller en hög kunskapsnivå och att produkterna används på rätt sätt för bästa möjliga resultat.

GLOBAL NÄRVARO
SONAX är representerad i över 100 av världens länder. Ett SONAX Partner center representerar ett varumärke som är känt för sin höga kvalitet och innovativa produktutveckling. Det tillförs ständigt en mängd landsspecifik input för utvecklingen av sortimentet, så även från Sverige. Vi har ett flertal produkter särskilt anpassade för vårt tuffa klimat.

MILJÖHÄNSYN
SONAX är miljöcertifierad enligt ISO 14001, vilket innebär att hanteringen av kemikalier och innehållet i våra produkter uppfyller högt ställda krav. Flertalet av SONAX rengöringsmedel är fosfatfria och dermatologiskt testade. Vi utvecklar produkter som är skonsamma för bilens ytor såväl för de personer som använder dem.

FORSKNING OCH KVALITET
SONAX bilvårdsprodukter har mer än 60 års forskning och utveckling bakom sig. Med säte i Tyskland ställer SONAX höga krav på kvalitet, vilket gång på gång bekräftas av institutioner som DEKRA, TÜV och ADAC. SONAX har nu 8 år i rad blivit utsedd av ledande motortidningar till Europas bästa bilvårdsmärke.
För att hålla en hög kvalitetsnivå investerar SONAX stora resurser i produktutveckling och samarbetar med lacktillverkaren BASF samt de ledande tyska biltillverkarna AUDI, BMW, och MERCEDES.

MOTORSPORTEN
SONAX har en mångårig tradition som sponsor för motorsporten. Som Official Supplier för Formel1-teamet Red Bull Racing levererar SONAX de produkter som teamet behöver för vård och underhåll. SONAX samarbetar och sponsrar BMW i tyska DTM tävlingar.
Samarbetet med motorsporten har under åren givit SONAX god feedback på produkternas prestanda.