Sonax förseglingspaket av exteriör och interiör detaljer.


Glasförsegling

Vi får regnet att fly från rutan och säkerheten att öka
Glasförseglingen ger ett långtidsskydd för bilrutorna och får regndroppar att stötas bort från ytan. Rutorna blir lätt att hålla ren och sikten ökar dramatiskt och du slipper suddig vy vid regn- och snöväder. En ökad trafiksäkerhet utan ljusreflexer vid nattkörning.

Fälgförsegling

Den perfekta kombinationen är en snygg lack och en ren och fräsch fälg.
Fälgen är den mest utsatta detaljen på bilen. Den utsätt för extrema påfrestningar och blir snabbt smutsig av bilens bromsdamm. Med en keramisk försegling håller sig fälgarna rena och snygga under lång tid. Fälgen blir även mycket lätt att tvätta eftersom smuts inte fastnar lika lätt vilket också är bra för miljön.

Textilförsegling

Det osynliga skyddet som ger en fräsch och snygg interiör.
Utan överdragsklädsel kan textilierna få ett osynligt skydd och bilen bibehåller sin orginalklädsel. Förseglingen lägger sig som en film över textilierna och bildar en avstötande yta. Om olyckan är framme torkar man lätt bort detta med en fuktad duk.

Skinnförsegling

Bevarar ytskiktet utan att torka och spricka.
Läderklädsel kräver särskild uppmärksamhet och omtanke redan från början. Det naturligt porösa materialet suger upp smuts och kan med tiden få sprickor om det inte behandlas i tid. Läderklädselen rengörs föst med ett anpassat rengöringsmedel för borttagning av fläckar och ingrodd smuts. När skinnet sedan är torrt appliceras och masseras varsamt skydd in i lädret. Behandlingen bör göras en gång per år