Sonax Profiline Team erbjuder tre Premium alternativ av lackskydd.

Sonax Clear Coat är ett keramiskt 1-kompnents lackskydd
12månaders intyg

Behandlingen ger glans och skydd med en vattenavvisande yta upp till 12 månader. En gång per år återkallas bilen för en årlig kontroll. Då utförs en tvätt och besiktning av skyddet. Därefter bestäms i samråd med kund om en eventuell återbehandling och förlängning av skyddet.

Sonax Base Coat är ett keramiskt 2-komponents lackskydd med mycket goda egenskaper. 36 månaders intyg
Produkten appliceras i två steg. Första steget bildar en tunn hinna som ett extra lager klarlack och fyller ut ojämnheterna i lacken. Därefter påförs steg två som bildar en motståndskraftig och flexibel yta. Smuts stutsar av från ytan utan att skada den. Lacken blir extremt lätt att tvätta med en briljant lyster och en god hållbarhet upp till 3 år. En gång per år ska bilen in på underhållsbesiktning med tvätt och kontroll av lackskyddet.

Sonax Master Coat är ett unikt keramiskt 2-komponents lackskydd med extrem lång hållbarhet med Intyg Longlife.
Behandlingen utförs i två steg med olika egenskaper. Tack vare lackskyddets speciella sammansättning blir ytan extremt slät och ger ett spegelblankt resultat som skyddar mot UV-strålar, biltvättmedel och mekanisk påverkan.
Dessutom ger behandlingen en fantastisk hydrofobisk och flexibel yta som stöter bort vatten och smuts och gör bilen mycket lättvättad. Den flexibla egenskapen är viktig att ta hänsyn till i Skandinavien där vi kan ha mycket kalla vintrar och brännheta sommardagar, vilket medför att lacken som levande material ständigt förändras och rör sig beroende på vädret. En gång per år ska bilen in på underhållsbesiktning med tvätt och kontroll av lackskyddet.